Persbericht

AT&T Gaat Voor Nutreco Een Wereldwijd Netwerk Bouwen Om De Efficiëntie en Productiviteit Van Nutreco Te Verhogen.

Den Haag, 13 Juni 2012 — AT&T* gaat een wereldwijd netwerk bouwen voor Nutreco, en heeft een contract getekend met een looptijd van drie jaar. Dit contract zal Nutreco, wereldwijd marktleider in dier en vis voeding, in staat stellen om wereldwijd, in 30 landen, de efficiëntie te verbeteren en de productiviteit te verhogen.

Het gecentraliseerde, wereldwijde, op IP gebaseerde virtueel particulier netwerk zal Nutreco’s 10.000 werknemers met elkaar verbinden en hen in staat stellen om cruciale zakelijke processen te stroomlijnen, waardoor zij zich beter kunnen concentreren op de kernactiviteiten.

  • Nutreco is wereldwijd marktleider op het gebied van dier en vis voeding. Het ontwikkelt en levert innovatieve en duurzame oplossingen op het gebied van voeding die bijdragen aan de beste prestaties van boerderijdieren en gekweekte vissen.
  • Nutreco is, met haar hoofdkantoor gevestigd in Nederland, een bedrijf met een jaarlijkse omzet van €5 miljard, en is genoteerd op de NYSE Euronext beurs in Amsterdam.
  • Het heeft 10.000 werknemers wereldwijd in 30 landen en verkoopt haar producten in meer dan 80 landen.
  • Nutreco, met een historie van meer dan 100 jaar, stelt zich ten doel op duurzame wijze een bijdrage te leveren aan de groeiende behoefte aan voedsel voor een groeiende wereldbevolking, door haar kennis van voedsel ingrediënten en de voeding van dieren en vissen in te zetten,om zo een optimale productie te bereiken met gelimiteerde natuurlijke bronnen.

Citaat
“De wereldwijde dekking en schaal van het AT&T netwerk en de diensten van AT&T stellen ons in staat om ons te concentreren op onze missie om innovatieve en duurzame diervoeding te produceren voor de wereldwijde landbouw en aquacultuur markten.” – Henry van de Ven, Chief Information Officer van Nutreco.

Find More Information Online:
Web Site Links: Gerelateerde Media Pakketten:
Gerelateerde Persberichten: Gerelateerde Feiten Overzichten:

* AT&T producten en diensten worden geleverd en aangeboden door dochterondernemingen en aan AT&T Inc. gelieerde bedrijven onder de AT&T naam en niet onder de naam AT&T Inc.

Over AT&T
AT&T Inc. (NYSE:T) is een vooraanstaand communicatie bedrijf en een van de meest gerenommeerde bedrijven van de wereld. Haar dochterbedrijven en gelieerde bedrijven – de uitvoerende AT&T bedrijven - zijn de leveranciers van AT&T diensten in de Verenigde Staten en over de gehele wereld. Met een krachtig scala van netwerken, inclusief het snelste mobiele breedband netwerk van het land, is AT&T de marktleider van wireless, Wi-Fi, hoge snelheid internet, stem en cloud gebaseerde diensten. Als marktleider op het gebied van mobiel breedband en de opkomende 4G functies, biedt AT&T de meeste draadloze telefoons die in de meeste landen werken. Het biedt ook geavanceerde TV diensten onder de merknamen AT&T U-verse® en AT&T | DIRECTV. De Suite van op IP-gebaseerde zakelijke communicatie diensten van het bedrijf is één van de meest geavanceerde in de wereld.

Aanvullende informatie over AT&T Inc. en de producten en diensten die door de AT&T dochterondernemingen en gelieerde bedrijven geleverd worden is beschikbaar op www.att.com. Dit AT&T persbericht en andere aankondigingen zijn beschikbaar op www.att.com/newsroom en als onderdeel van een RSS feed op www.att.com/rss. Of volg ons nieuws op Twitter op @ATTBusiness.

© 2012 AT&T Intellectueel Eigendom. Alle rechten voorbehouden. Mobiel breedband is niet overal beschikbaar. AT&T, het AT&T logo en alle andere merknamen in dit persbericht zijn handelsmerken van AT&T en Intellectueel Eigendom en / of van aan AT&T gelieerde bedrijven. Alle andere merken die hier genoemd zijn het eigendom van de desbetreffende eigenaren.